lördag 6 februari 2010

Thilde

Thilde har installerat sig bra här :) Det är en busig, glad, nyfiken och pussig liten tjej. Precis som en valp ska vara! Just nu sover hon så då passar jag på att skicka iväg ett inlägg här.

Thelma tycker sisådär om sin nya lillasyster. Det är busigt ibland och sedan blir det egonyttigt om leksakerna. Tänk att dessa "syskonroller" utspelar sig även bland hundar...

Inatt har hon sovit tätt intill mig och Thelma i sängen. Hon sover tills jag vaknar, precis som Thelma gör.

Jag jobbar hårt med rumsrenheten och passar varje steg. Thelma blev rumsren fort så det vill jag även att Thilde ska bli. Hon är duktig på att gny när det blir nödigt så det är en fördel.

Det känns mysigt med två hundar igen och jag gillar att ha en "stor" flock. Att dessutom ha två så fina tjejer är helt underbart :)

Så ser läget ut. Idag åker jag och vovvarna ut på stugan och blir där till imorgon. Ett inlägg om Thailands-resan kommer nog inte förrän imorgon eller till veckan.

2 kommentarer:

Annika sa...

Hon är ju fullständigt underbar! Så söt! Det måste vara supermysigt att ha två hundar. Jag vill gärna ha en till - en liten kompis till Ville. Jag tror att de flesta hundar mår bra av att vara flera. Även om de "syskon-kivas" ibland. :) Trevlig helg! Kram!

Maria sa...

Men hjälp vilken sötnos! Vilken urgullig bild. Passa så jag inte kommer och kidnappar henne :-) Gu så gullig. Oja de där med syskonroller infinner sig även hos hundar, dom är ju för roliga :-)

Säger det igen, vad SÖT!