tisdag 23 februari 2010

Thilde busfrö


Idag har jag och moster Linda varit ut på en premiärtur med våra nya längdskidor! Det blev en kort tur eftersom jag var tvungen ta hundarna med mig (ingen skötning). Thilde orkar inte så mycket ännu :-)

Thilde har klurat ut ett nytt rackartyg, nämligen att försöka välta vattenskålen, och ibland lyckas hon tyvärr. Men det är ju jättekul när det svämmar över på golvet och blir blött under tassarna, tycker Thilde...

INTE KUL, tycker matte och får hämta skurmoppen.

3 kommentarer:

Maria sa...

Hahahaha vad jag skrattade åt dina härliga bilder med text, så klockrena :-) Dom ser så söta ut. Tror att det är exakt så dom tänker som du skrivit, syns nästan på dom :-) Ja hundar är för härliga, dom har en sån personlighet. Man har då aldrig en tråkig stund då man ha en hund, dom gör alltid nått som får en på glatt humör och som får en att skratta.


Minns då jag hittade Freja sittandes på köksbordet, hon satt där mitt på köksbordet och kikade ut genom fönstret. Jag kom ut från duschen då jag fann henne där, och jag kunde bara inte skälla på henne för de såg ju så gulligt ut, smög dit med kameran och förevigade det på bild, men tänk vad skamsen och chockad hon blev då jag gick fram till henne och sa jasså här sitter du. Haha.

Annika sa...

Härlig inlägg med dina sötnosar! Kram!

Love and be proud sa...

Vilka sötnosar!!! :)
Välkommen in, utlottning pågår!