måndag 15 februari 2010

HjärtanIgår var det Alla hjärtans dag och det firade vi som vanligt inte (men visst hoppas man ibland på en ros eller två...). Fick dock en ask med geléhjärtan av min mamma. Det har jag fått varje år på Alla hjärtans dag av henne så länge jag kan minnas.
c
Skötningen av Thilde imorgon har löst sig och jag kan andas ut. Stort tack till svärfar, kusin M och kompis L som ställer upp dessa tre dagar och gör det möjligt för mig att fara på skolan! Ni är guld värda, så ett till er med!

3 kommentarer:

Tezz från Kungens Kurva sa...

Åh vad goda dina geléhjärtan såg ut! Jag har inte hunnit äta några i år men tror att jag ska köpa en ask i efterskott.
Ha en riktigt fin dag :)

Maria sa...

Haha ja man blir rätt seg i huvudet efter en hel dag med föreläsningar, så de är skönt att man kan slappna av oxå och skratta :-) Idag har jag haft självstudiedag, de är väldigt skönt för då kan man styra sitt pluggande hur man vill. Hoppas din dag i skolan gick bra.

Kram Maria.

Fröken Fräken sa...

Skönt att det ordnade sig med passningen! Jag får ju leka hunddagis ibland åt pappas charmanta jycke, men är det på vardagarna kan jag ju inte ställa upp.. men då har pappa ett snällt ensionärspar som ställer upp (och förmodligen skämmer bort jycken hejdlöst!)

Hm. Det kan ju hända att det trycks in grejer för fullt i skåpen här med. Och i källaren. Fast! Just nu håller jag faktiskt på att rensa i ett av de värsta skåpen.. tänker man inte efter för mycket hittar man mycket man inte behöver längre..