söndag 21 februari 2010

Stugan och snöoväder

Foto: © Syssla.

Idag har vi varit ut på stugan en sväng för att se hur det går med muddringen. En rätt så imponerande och mäktig process att beskåda.

Sovrummet i stugan tar sig mer och mer. Pappa har kommit långt med bygget av den platsbyggda våningssängen. Hade tänkt dokumentera detta i bild och visa er men då sa kameran "slut batteri" också blev det inget av det.

Har dessutom slarvat bort kamerabatteriladdaren så jag har lite lätt panik. Jag fotar ju varje dag, vad ska jag nu ta mig till? Har vänt upp och ner på hela lägenheten men den tycks vara spårlöst försvunnen. Får nog leta ett varv till...

I sovrummet (i stugan) fick vi även upp en gardin som mamma sytt och den gjorde sig riktigt bra i fönstret! Detta får ni också vänta med att se, tyvärr... jäkla kamerabatteri och jäkla kamerabatteriladdare som inte vill låta sig hittas!

Visar istället en bild jag tog imorse i vardagsrummet. Har smygit in lite rosa för att få en gnutta vårkänsla... Tyvärr hjälper inte vädret vårkänslorna på traven. Snöovädret har börjat söka sig upp hit till norra norr nu också så nu är det inte bara kallt utan yr snö åt alla håll och kanter. Suck. Vars håller solen och värmen hus?

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jag förlade också nyligen min laddar, fick verkligen lite panik! Men som tur var hittade jag den rätt fort.

Vilken fin ljushållare du har! Blommor och rosa, mmm...

Fröken Fräken sa...

Det enda sättet att hitta något är att sluta att leta efter det. Låter helt ologiskt, men så är det.. man gör något annat och vips dyker den upp i strumplådan!

Och jepp, visst är krukan från Sturehof!