söndag 28 februari 2010

Helgen


Min helg har varit intensiv och kul!

Fredag kom klasskompisarna i basgruppen hem till mig och vi gjorde färdigt ett grupparbete. Vi är ett härligt gäng på fem tjejer och det blir mycket surr utöver pluggandet ;-)

När klasskompisarna hade farit for jag och moster Linda och vaccinerade Thilde och hennes amstaff Meja. Vaccinationen var inga problem, Thilde märkte aldrig när hon fick sprutan. Hon hade så fullt upp att pussa på veterinären...

På kvällen blev det festligheter med tjejerna i basgruppen (minus en som inte hade möjlighet att komma) med utgång på krogen som avslut. Riktigt, riktigt trevligt!

Lördag brassade jag och mamma upp till Happis och IKEA och inhandlade diverse grejer till stugan, bland annat en byrå, belysning och annat smått och gott. Det var riktigt taskigt vägföre, mycket snörök. 3 olyckor sammanlagt hade skett längs dit- och tillbakavägen.

På kvällen bestämde vi oss, jag och mamma, för att äta surströmming. Sambon var på fest och pappa jobbade så vi hade en egen liten myskväll. Sen såg vi Melodifestivalen, som jag sov mig igenom (hade bara sovit fyra timmar natten fre-lör)...

Idag (söndag) har vi haft besök av sambons mormor med sambo. Det är så sällan vi träffas så det var så kul att de kikade förbi! Blev lite fika och surr och sambon fick fina presenter i efterskott (de var bortresta över hans födelsedag): renskav, en bok om världens alla underverk och en OS-mössa (ni vet den där blå-gula som alla virkar nu, jättepoppis) som sambons mormor gjort!

Sambon ska göra oxfilé idag som jag köpte för ett tag sen på extrapris. Ska bli smarrigt! Till det blir det klyftpotatis och någon god sås. Mumma!


Hoppas ni med haft en fin helg! Ska visa sen vad jag köpte på IKEA samt på Iittala outlet. Lämnade min kamera hos klasskompisen vi var hos i fredags så jag måste hämta hem den först så jag kan fota...

Kram på er!

1 kommentar:

Emma sa...

Åh, vill se vad du köpt! ;D