söndag 31 maj 2009

Alanya here we come!

Bilder: Lånade från Fritidsresor.

Nu är det bokat och klart! Nästa söndag åker jag min kompis Linda till Alanya i Turkiet! Blir en veckas, förhoppningsvis, härlig semester. Åh, vad jag längtar :) Dessutom fick vi resan till kanonpris då det var en sista minuten. Och den går direkt från Luleå, skönt att slippa behöva ner till Stockholm. Vilket hotell vi hamnar på vet jag inte ännu eftersom vi far ospecificerat.

Ni som varit i Alanya får gärna berätta vad ni tycker om stället och komma med lite tips om bra restauranger, shopping, sevärdheter o.s.v.

I okt/nov åker vi till Amerika och som det lutar åt just nu blir det en vecka i Washington och en vecka i Miami. Vi åker med sambons föräldrar för att hälsa på sambons syster som jobbar som Au Pair där. Alltid roligt att ha resor att se fram emot!

Och grattis till alla mammor på Mors dag! Kram, Sofie

5 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Dit var jag o en kompis för 2 år sen! Bodde i alanya. Min kompis var supertrevlig med alla turkar å det var väl inte det smartaste draget.....höll inte på att få vara ifred. Vill någon hjälpa er vid uttagsautomaterna så VARNING! Jag jobbar ju på bank så jag är lite nojjig men min kompis höll på att bli blåst....=(

Annars så hoppas jag att ni får en toppenresa!!

Simma lugnt!!

Kram!!

Mia sa...

Men vad härligt med en utlandsresa. Hoppas att ni får ett bra hotell och kanonväder. Jag var till Alanya år 1998, och under hela veckan vi var där, så var det rekordvärme, vi landade kl 2 på natten och det var då 39 grader varmt, sen en dag var det 43 grader i skuggan! Jättemysigt ställe, tyvärr så kommer jag ej ihåg nåra namn på bra resturanger, var ju ett tag sen man var där :) men kan bara säga de att de är kanongod mat :)

Kram Mia.

Annika sa...

Då är vi i Turkiet samtidigt! :) Vi åker dit onsdagen efter. Åker också med ett flyg från Luleå, som hämtar upp oss umebor på vägen. Det är tydligen riktigt varmt där nere nu. Tur att vi har fått känna på rejäl värme här hemma innan vi far. Kram!

Fanny och Marcus sa...

Jag och min sambo var där för några år sedan, och jag skulle inte rekommendera det, tyvärr.. Passa er för vad ni äter, vi blev magsjuka bägge två; först han i tre dagar, sedan jag i tre dagar, sedan skulle vi fara hem igen i princip, super-tråkigt.. Vi hade dessutom ett sunkigt hotell, dålig pool, kass strand och haj-varning i havet. Den ena stranden (inte den vi bodde vid) är väl utsedd till en av europas finaste strand: Cleopatra-stranden (ska iaf vara super, vi var aldrig där, tyvärr).
Hoppas verkligen att ni får en bättre upplevelse, önskar dig en super-resa! Alla får ju inte det så tråkigt som vi, tack och lov =) Kram Fanny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så härligt och åka med kompisen till Alanya. Hoppas ni får en riktigt bra resa. Kul att du är med och tävlar.
Kram till dig
AnnaMaria