tisdag 19 maj 2009

Somrigt vitt i köket

ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Som jag tidigare nämnt vill jag ha mycket vitt när sommaren närmar sig. Efter en lång och mörk vinter är man törstig på ljus.
ccc
Beställde förra veckan två böcker. Sommaren söta och Trädgård i kallt klimat. Båda uppfyllde mina förväntningar med råge! Rekommenderas starkt. Den sistnämnda är en bok med koncentration på trädgårdar här uppe i norr (Jämtland, Västerbotten & Norrbotten). Kanonbra och inspirerande!
ccc
Går och bär på en förkylning som vägrar släppa sitt grepp om mig. Är tung i huvud och kropp, rå i halsen, täpp i näsan och ständigt trött.
ccc
Hoppas ni alla andra där ute är pigga och krya och att solen skiner hos er!
Kram, Sofie

8 kommentarer:

Annika sa...

Sommarfräscht och fint! Krya på dig! Kram!

Linas inredning sa...

Det ser ljust och fint ut. Krya på dig!

Camillas nya hem sa...

Åh så snyggt! Fräsht, och vilken färgklick blomman är! Passar bra ihop med Leilas pice of cake också! Jag gillar verkligen din blogg, men det vet du redan! :)

Mia sa...

Vad fint och fräscht det var! Så snyggt med vitt. Såg att du hade en receptbok på hyllan som heter "äppelkakor" är lite nyfiken på vart du fyndat den? :) Jag ska oxå köpa mig boken "sommarens söta" :)

Fy, stackare hoppas att förkylningen ger med sig! Här är det bara pollen som spökar :( kliar i ögon och näsan rinner. Men men man får se de från den ljusa sidan, sommaren är på väg! :)

Ha de så bra. Kram Mia.

husetpabacken sa...

Underbara bilder, så vackra och levande. Krya på dej !
Kram!

Bara barah sa...

Fint! funtar oxå på att köpa en sån där vit "list" att ställa böcker och ramar på. Blev inspirerad att göra det nu.
Vet hur de känns, har hostat i typ en månad. Krya på dig.

Livet i byn sa...

Vad vitt och fräsht du har i köket, så fint. Jag önksar jag kunde ha det med men doggarna jobbar emot mig. Jag får ha vita deltaljer istället...

~Livet i byn

Karin sa...

Vitt är fräscht och somrigt. Fina bilder du tagit.