måndag 11 maj 2009

Mani på ljuslyktor

cccc

cccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
En del är tokig i väskor. Andra i skor. En del i lampor. Och jag i ljuslyktor (som ni kanske har märkt)! Jag har så många ljuslyktor att jag nog skulle kunna fylla en hel butik. Okej, det var väl lite att ta i. Men många har jag!
ccc
Dessa har jag beställt från Alvas Hus. Vet inte riktigt var jag ska rymma dom, men någonstans ska de väl med lite envishet gå att trycka in :)
ccc
Har du någon särskild last vad gäller materiella ting?
ccc
Ha en fin dag!
Kram, Sofie

8 kommentarer:

Kirsi sa...

Jag har oxå en stor samling på ljuslyktor.. jämt när jag går i affärer så kollar jag på ljuslyktor.. min man blir tokig på mig snart skulle jag tro :)

Sofia sa...

Jag har också dille på ljuslyktor. Det har dock fått "vila" lite då de få slantarna från csn inte räcker till så mycket annat än nödvändigheter, men jag har massor i ett skåp!
Väskor är en gammal last som jag dock lade ner lite sedan förra flytten, då jag upptäckte hur mycket plats de tog ;)

StrandviksVillan sa...

Snygga!
Samma som dig: lyktor, men även tyger (som jag inte alltid får nåt sytt av, eller så kan det ta jättelänge)

Kerstin sa...

Jag är tyvärr som dig i det fallet. Jag är galen i ljuslyktor. Kan inte låta bli att titta på dom så fårt jag ser nån i en affär. Har så många att jag knappt får plats med dom. Har fått skärpa till mig på slutet. ;)
Vad snygga dina är. Skulle vilja ha såna också. ;)
Ha en fin dag.

Susihus sa...

Måste nog erkänna att jag är svag för ljusstakar och ljuslyktor, undra om man kan få behandling för det=) Hihi
Må gott
KRAM

Mari sa...

Det är samma här, ljustlyktor och ljusstakar, skåpen svämmar över och även lampor är jag svag för men har faktiskt häjdat mej ett tag nu vad det gäller lampor iaf.

Ha en bra dag!!

Tess sa...

Otroligt fina ljuslyktor :)

Annica sa...

Jag är själv också väldigt svag för ljuslyktor och gardiner har jag hur mycket som helst, ändå har jag ingenting att sätta i mina fönster.

Ha det bra