torsdag 28 maj 2009

Datahörnan

cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Härifrån sitter jag och bloggar! Tavlorna är gamla skolplancher som fått nya ramar. Ljuslyktan har ni sett förut (loppisfynd) liksom den globformade lampan (Indiska). Skulle så gärna vilja att hyllan var i vitt istället för ek så det matchar bättre med den övriga inredningen i rummet. Det är inte en omöjlighet att hyllan får sig några drag med penseln i sommar...
ccc
Idag blåser det riktiga stormvindar. Hade tänkt cykla till jobbet men nej, det kan jag bespara mig. Ska snart kila iväg... jobbar en kort kväll. Ganska skönt!
ccc
Mamma, mormor, brorsan + hans flickvän åker till Bulgarien idag. Ja, de sitter faktiskt i bilen på väg mot Kallax flygplats just nu. Det är första gången min bror (som är 17 år) är utomlands så han har lite fjärilar i magen kan jag tro :)
ccc
Idag, förmiddag, var vi återigen till Jysk för att för andra gången försöka få tag i denna utemöbelgrupp i plast som jag tidigare nämnt. De hade ju sagt att de skulle få in dom onsdag-eftermiddag (alltså igår). Men nej, de hade inte fått in någonting alls. I slutet av nästa vecka, blev svaret. *tung suck*
ccc
Jag är lite otålig när jag väl har siktat in mig på något och jag avskyr att måsta vänta på det här viset! Känns som att halva sommaren hinner gå innan vi får oss en utegrupp.
ccc
Sen börjar jag tveka lite. Kanske är det meningen att vi inte ska ha den där utegruppen? Är ju väldans sugen på en trägrupp i vitt... Kanske man ändå skulle satsa lite extra och köpa en sådan? Fortsätter fundera.
ccc
Ha en fin kväll! Kram, Sofie

2 kommentarer:

Linas inredning sa...

Det ser jättefint och mysigt ut! Gillar verkligen de små tavlorna :)

Annika sa...

Jättefina tavlor! Mysig bloggplats. :) Kram!