onsdag 27 maj 2009

IKEA del 4

cccc
ccc
cccc
ccc
cccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Hade länge tänkt att hitta en bra förvaring till hundmaten då jag verkligen inte tycker det är snyggt då den stora hundmatpåsen står framme. På IKEA hittade jag svaret, nämligen KNODD. Samma plåttunna har vi också i badrummet till tvätten. Förutom att den är väldigt användbar är den ju också väldigt snygg :)
ccc
Här regnar det idag. Igårkväll innan jag gick och la mig såg himlen ut såhär...
ccc
ccc
Foto: (c) Sofie/Syssla
ccc
... så då anade jag att vi skulle få tråkväder idag. Vaknade kring klockan fyra i morse av att den smattrade mot fönsterrutan. Tycker det är så mysigt... då somnar jag om gott :)

UPPDATERAT:

Måste bara visa ett par bilder på vår nyfikna tjej som står och häckar vid kontorsfönstret jämt och ständigt. Sedan jag ställde dit kistan och hon kom på att hon ser ut därifrån står hon och tittar tills hon nästan får mjölksyra i benen. Full koll!
ccc
cccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Ha en skön dag!
Kram, Sofie

5 kommentarer:

Signe 1 sa...

Hej Sofie! Men åhh vilken vacker bild du har tagit, helt otroligt!! Och vilken fin vovve du har, är det en bordercollie? Tack för fina kommentarer hos mig, blir så glad!:-)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vad fint du handlat på ikea. visst e de underbart att vakna till smatter på rutan.. och veta att man kan ligga kvar och myyyyysa!!

Livet i byn sa...

Vad mycket fint du handlat på IKEA. Så söt vovven är när hon kikar ut, klart man måste ha full koll.

~Livet i byn

Mia sa...

Vilken himla tur att jag kikade in på din blogg nu och fick se tunnan du köpt åt hundmaten, jag har själv varit på jakt väldigt länge efter en tunna att förvara maten i åt Freja, så tack! Nu läre man åka på ikea snart :) Vilket otroligt fint kort på himmlen, vilka färger. Och kortet på Thelma var ju bara för gulligt :) Freja älskar oxå att stå och titta ut, hon brukar stå i soffan och titta ut genom fönstret eller hoppa upp på en utav stolarna på balkongen och spana :) Dom är ju för härliga.

Ha en bra kväll. Kram Mia.

Eva / whiskyochchampagne sa...

Vilken nyfiken vovsing...hihi !

Visst var det spännande med vårt kändisbesök här hemma ! Nu står obelisken i vår trädgård och "pryder"...hehe !

***
KRAAAM EVA