torsdag 3 december 2009

Projekt inhandla gran

Eftersom sambon jobbar i Luleå har han fått det ärofyllda uppdraget att införskaffa en julgran då han ändå har vägarna förbi Storheden (ett handelsområde).

Det blir en plastgran. Det finns så många nackdelar med en riktig gran (även om jag skulle föredra det) så vi överväger en i plast.

Nu är frågan, var hittar man en fin plastgran som ser naturtrogen ut till ett rimligt pris? Om ni har erfarenhet av någon av följande granar får ni gärna hojta till med erat omdöme :)

Julgran från Biltema. Höjd: 200 cm. 199 kr.

Julgran från Jula. Höjd: 210 cm. 199 kr.

Julgran från Rusta. Höjd: 210 cm. 299 kr.

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Här blir det riktig gran, eftersom jag har kontakter inom skogsbranschen ;-) Dock bara en liten gran eftersom jag har dålig erfarenhet av tvåmetersvarianterna.. Viktigast är väl att den gröna färgen känns äkta och att man inte ser var grenarna fästs i stammen om man har en i plast..

Södralycke sa...

Vi har också funderat på det där med plastgran ett par gånger men det slutar alltid med en äkta gran, är något speciellt med doften av gran till jul :)

Du hittar säkert en fin gran, numera ser ju plastgranarna inte så "plastiga" ut.

Ha det gott, kram Johanna

Mari sa...

Hade en plastgran en jul för längesen men den försvann och sen dess har jag haft äkta men det finns riktigt fina oäkta granar idag, den jag hade var riktigt ful om jag får säga det själv är glad att den försvann, tror jag glömde den på vinden när jag flyttade

Ha det så gott!

Emma sa...

På bild ser antingen den från rusta eller biltema finast ut... Dvs mest naturtrogen ut... Å andra sidan kan ju bilderna ljuga ;) Tror man måste se dem i verkligheten för att veta!