fredag 4 december 2009

Första julklappenFörsta julklappen är fixad, tänkte vara ute i god tid i år. Det är roligt att köpa julklappar när man kommer på något riktigt bra och denna julklapp kändes riktigt bra!
c
Idag ska sambon köpa en julgran, det blir den från Rusta. Han ska även köpa en ljusslinga och julgransmatta som jag pekat ut och jag är lite nervös över om han kommer komma hem med rätt eller ens komma ihåg det. Killar, ni vet... :)
c
Trevlig helg på er!

5 kommentarer:

Karin sa...

Skönt att ha börjat med julklapparna. Själv är jag nästa klar.

Fin bild som vanlig.

Trevlig helg!

Sofia sa...

Inte helt och hållet min stil heller, men det var något med hennes hem som tilltalar mig. Och det är ju roligt att inspireras av olika stilar och blanda det till något eget! :)

Jag fixade också de första julklapparna igår.

Ha en fin helg!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

åååh galet snyggt med vitt och rött!!!!!!!!!!

Fröken Fräken sa...

Så fint med de röda utropstecknen i det vita! Har inte än kommit mig för att köpa ny elljustake (det var den där bågformade som jag menade) men förhoppningsvis sker det innan jul!...

Jodå, det där med att skicka killar för att handla.. det kan gå lite hur som helst! Helst ska man skicka med bild, pris, artikelnummer och beskrivning på var det finns i affären... ;-)

Susihus sa...

Kul att vara ute lite i tid med julklapparna! Vi tänker inte ha några i år för vi drar till Åre med ett gäng kompisar, ska bli så skönt! Må gott
Kram