lördag 21 augusti 2010

Rönnbär


Igår plockade jag lite rönnbär. Ett av de vackraste bären enligt mig!


Satte lite bär och blad i småvaserna.


Och en del av bären trädde jag på ståltråd och gjorde en blompinne utav.

Jag älskar hösten, faktiskt mer än sommaren! Jag har alltid varit en höst- och vintermänniska. Jag tycker om hösten för sina vackra färger, mörka kvällar, ruggiga regn- och blåsdagar, höga luft och för att vintern (min absoluta älsklingsårstid) kommer därefter. Vilken årstid är din favorit?

5 kommentarer:

Karin sa...

Vad fint. Ska nog ta och plocka in lite rönnbär idag, tycker också mkt om dem. Fint med hjärtat.

Själv kan jag inte säga vilken årstid som är favorit, tycker om dem alla på sitt sätt, men vintern skulle kunna vara lite kortare kan jag nog tycka.

Ha en bra lördag!

Annica sa...

Sommaren är klart min favoritårstid, men alla årstider har sim charm, hösten när man får tända ljus och lite lampor och ta på sig mysiga varma kläder. Vintern med snön som glittrar i solen och våren när allt börjar tina fram och bli grönt.

Emma sa...

Håller nog med dig om höst & vinter - gillar dem mer än sommar! Kanske för att jag inte riktigt tycker om värmen. Sen är det något speciellt när alla rutiner börjar återfinna sig och det blir mörkare ute och man får klä på sig tjock-koftan osv. MYS!

Förr hatade jag hösten men jag börjar mer och mer gilla den. Vintern har jag alltid gillat men jag förmodar att jag gillar den lite extra i år, av någon anledning. ;)Speciellt februari! * pepparpeppar *

Anna sa...

Vad fint du gjort med rönnbären! Jag brukar också sätta några kvistar i vasen på bron, men har totalt glömt bort det i år. Tack för påminnelsen ;-) Jag har supersvårt att välja en favoritårstid... Ha en härlig lördag! KRAM Anna

Linas sa...

Jag har alltid älskat vintern så den är min favoritårstid! Den första hösttiden är också mysig - med alla färger och den friska luften. Likaså när våren kommer med ljumma vindar och ljusgröna träd. Vilken tur vi har som får ha så varierade årstider :)