fredag 20 augusti 2010

Äntligen!


Nu har jag kommit till underfund med varför jag inte har kunnat ladda upp bilder på bloggen. Jag har kort och gott fyllt min bildkvot! Jag trodde inte man kunde fylla en kvot på blogspot men det kan man tydligen. Så nu har jag fått radera lite (gamla) inlägg och bilder så jag rymmer nya!


Igår kom mina beställningar från Julias Vita Drömmar och Alvas Hus. Tycker så mycket om ljuskopparna med sina söta budskap...


Igår hade vi också trevligt främmande till lunch - D's mamma och hans ena syster samt lilla systerdotter. Av D's mamma fick vi torkad svamp, tack! Det kommer att komma till användning :-) Vilken lyx!


Svampen ligger i skålen jag beställde från Julias Vita Drömmar. Den är lika fin som jag hade anat :-)
c
Nu ska jag gå ut och njuta av solen som kikar fram. Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Anne sa...

Trist med en bildkvot. Mycket söta lyktor har du i alla fall :) Ha en fin helg, kram.

Maria sa...

Va? Det visste jag ej att det fanns bildkvot, vad trist. Men vilken tur att du kom på det så det ordnade sig med bloggandet :-)

Jättefina ljuslyktor, dom där har även jag sneglat på, så nu då lönen kommer in på kontot nästa fredag, ska jag beställa en sån ljuslykta jag med :-) Kan inte hålla mig längre.

Hoppas allt är bra med dig och ha en bra helg. Kram Maria.

Anna sa...

Vilken tur att du kom på lösningen på problemet! Finfina beställningar du gjort och så gott med svamp. Den kan du göra massor av. Trevlig helg! Kram Anna