måndag 23 augusti 2010

Mina manier


Alla har vi väl våra laster och mina heter skålar, muggar/koppar och ljuslyktor! Det anser jag att man nästintill aldrig kan få för mycket av :-)


Senaste tillskottet i mugg- och skålkategorin är Lisa Bengtssons vackra alster som säljs hos Indiska. Sent omsidet har hennes muggar och (en) skål hittat hem till mig efter nästan ett års trånande. Tycker mönstret är vemodigt vackert på något sätt.


Jag tycker det är fint när det är mönster både inuti och utanpå. Sedan gillar jag också att muggarna är så bastanta - perfekta att dricka te ur!


En lite färggrannare skål fick också följa med hem från Indiska. Även denna med mönster både inuti och utanpå. Mönstret inuti ser handmålat ut, sådär operfekt perfekt. Skålen är ganska rejäl, framkommer inte riktigt på bilden.

Sen vill jag säga tack för alla tips angående lampskärmen på nattduksbordet! Det är så kul att höra era åsikter :-) Det lutar åt att ha den gråbruna skärmen, som majoriteten av er tyckte.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Annica sa...

Jättefina muggar och skålar. Förstår att du inte kunde motstå dom

Maria sa...

Jättefina muggar, dom där blir nog goda att dricka te ur nu då hösten närmar sig! Jag håller med dig man kan aldrig få för mycket av muggar, jag är likadan. Var in en sväng på indiska i Gävle förra veckan och hittade en hel del snygga muggar som ska inhandlas nu på lördag då man åker dit igen och shoppar :-) Känner att jag vill ha nya snygga koppar nu då de blir höst :-)

Ha en bra dag. Kram Maria.

Linruz sa...

Jag har med en förkärlek för muggar.
Lisa muggar och skålar används fölitigt här hemma. Specilellt nu när hösten kommer och man dricker mer te.
Kram Lina