torsdag 15 juli 2010

Trädgårdsinspiration


Vackra odlingsbänkar med vackert innehåll. Hade jag haft en större trädgård hade jag mer än gärna haft några sådana här fina skapelser där.


Fastnade för den här fina plattsättningen. Plattorna och gruset harmoniserar på något sätt med varandra och odlingsbänkarna i trä bryter av som en härlig kontrast. Snyggt med prunkande grönt i dem också, jag tror att färggranna blommor hade förstört det rogivande intrycket.
c

Jag tycker det är snyggt med svartmålad panel (är ju väldigt populärt och vanligt i Danmark) om än jag har ganska svårt att föreställa mig själv bo i ett svartmålat hus. I varje fall, här på bilden smälter det svarta in bra mot den övriga miljön!

Bilderna kommer härifrån.

1 kommentar:

Emma sa...

Någon gång om du har vägarna kring bersika, kör in efter storforsvägen och kolla in de nya vita husen (om du inte sett dem redan!), det går inte att missa vilka som är dom ;) 2 st är likadana och dom är väl inte så speciella, men ett av de andra är riktigt snyggt, huset är helvitt förutom just vid dörren till huset samt garaget, där det är svart!

Blir liksom en snygg detalj som gör att det inte blir för mycket vitt med vitt hus och vit dörr. :) Fönstrena på det huset är dock inget för mig men nog skulle jag gärna ha det huset. ;-)