måndag 22 mars 2010

Vårteckensutmaningen del 4

Här kommer del 4 i Humlebackens Vårteckensutmaning! Har gått en prommis med vovvarna på isen men eftersom jag fotade det förra veckan så lät jag bli idag. Lite variation kan jag ju försöka ha :-)Dessa söta våriga/somriga skor hittade jag på Lindex i helgen. Än är de för kalla att dra på sig men jag längtar till vädret blir mildare och snön försvinner så man kan använda dem :-)


Snödjupet.


Vår lilla gård med utsikt mot området.Avnjöt morgonkaffet (som blev förmiddagskaffe) ute med solen värmandes i ansiktet. Härligt!


Här hittar ni mina tidigare bidrag i utmaningen:

6 kommentarer:

Carina sa...

Vilka söta skor...våren är på väg!
Affärerna är fyllda med massor av pasteller...både på skor och kläder. Här har det regnat bort massor av snö i helgen, det känns skönt!
Kramen.

Lilla Huset sa...

Kan tro att det var gott att sitta en stund ute i solen med all denna snön. Det kan ju sätta litet färg i ansiktet. Vilka söta skor du hittade, får en riktigt att längta efter sommarlätta skor. Karlskronahälsningar/Merja

Vårt hem på landet sa...

Fint att ni har sol i norr, här i Halland regnar det... Tråkigt värre, men det tar ganska bra på snön nu!

Jättesöta vårskor!

kram, Emma

Hwita Villan sa...

Skorna kändes härligt våriga! Men det där snödjupet... njaaa, inte direkt. Bilden på koppen är underbar! Jag längtar ut i naturen när jags er den!

Ha en toppenvecka!

Kram M

Anna sa...

De där skorna ser jag absolut som ett vårtecken! :-) Jättefina! Kram Anna

Elin sa...

Vilka fina skor! Håll ut, våren är på väg. Men oj vad förvånad jag blev när jag såg dina bilder, ni har ju jättemycket snö kvar fortfarande! Här nere i Skåne är allt borta...

Kika gärna in på min blogg där jag just nu har en tävling med två grafiska tryck från Studio Nele i potten. Vinnaren själv väljer färg på motivet. Hoppas du vill vara med, annars önskar jag dig en trevlig helg!

Vänliga hälsningar,
Elin