tisdag 2 mars 2010

Premiärduschning


Idag har jag premiärduschat Thilde. Det gick jättebra! Inget bråk, inget gnäll och ingen frustrerad matte. Till en början försökte hon slingra sig ut men ganska fort accepterade hon att stå still. Jag använder lavendelschampo på hundarna och det doftar så himla gott!

Efter duschningen fick hon ett tokfnatt utan dess like. Hon sprang så öronen stod i ett streck. Snacka om självtorkning, ingen fön här inte.

Ska lägga ett kort spår sen när hon vaknar. Hon sover nämligen nu. Törs inte röra godisburken för då vaknar hon (jajamen, det ljudet känner hon igen även i sömnen!).

Thilde är 14 veckor nu och på de fyra veckor jag haft henne tycker jag hon har vuxit rejält! Väntar på att tandtappningen ska börja (har inte sett några glep i hennes mun ännu och inga tänder på golvet heller så det börjar väl snart). Hon biter intensivare än någonsin så det är ett tecken på att det är på G. Kliar nog så in i bomben för henne i de små aj-så-jäkla-vassa gaddarna!

2 kommentarer:

Maria sa...

Haha de där känner jag igen, Freja får också fnatt efter hon duschat, springer runt i lägeheten som en tok, upp i soffan, upp i sängen och överallt. Lavendel shampoo lät intressant, vart har du köpt det? Nu använder jag ett hundshampoo som jag fått av en kompis som är bra, pälsen blir alldeles mjuk och go. Men nu då du skrev lavendel så blev jag sugen på och köpa de, för de luktar ju sååå gott.

Vilken fin lampa du köpt på ikea.

Kram Maria.

Snäckskalsdalen sa...

Men jag tror jag dör (begåvat uttalande, det här...) så söt hund. Din blogg är ny för mig men hittade ju till den via Vårteckensutmaningen. Skall läsa mer när tiden inte är så knapp.
Alltså en valpis......kan inte glömma när vi hade det (goldens) det är så ljuvligt. Och finns inget sötare än när de får glädjefnatt.
Hej från
Agneta