torsdag 15 oktober 2009

Thailand i januari

c
Igårkväll bokade vi en resa till Thailand och vi åker i januari. Härligt! Vi far tillsammans med moster Linda och hennes sambo Jens.
c
Jag och sambon har varit i Thailand förut, dec -06/jan-07 (bilderna ovan). Då var vi en vecka i Koh Samui och en vecka i Phuket. (Sambon har varit ytterligare en gång tidigare och då var han i Hua Hin och Krabi). Vi hann med väldigt mycket: fira nyår, åka på båtturer, köra vattenskoter, hyra moppe och köra runt, besöka olika tempel och djurparker/akvarium, rida elefanter, se thaiboxning, shoppa, snorkla, mata apor, sy upp kläder och massor mer.
c
Denna gång ska vi vara i Krabi två veckor. Så nu tar jag gärna emot tips av er som varit i Krabi om vad man bör göra och uppleva där :)
c
Kram, Sofie

6 kommentarer:

mALIN sa...

Krabi var det enda turiststället jag ville åka till i Thailand just för att det finns så mycket vackra stränder och roliga utflykter man kan göra där. Finns även olika marknader man kan besöka! Men då är det ju som sagt ett turistställe och det är ju väldigt negativt!

Fanny och Marcus sa...

Åh vad roligt för er!! Har så länge velat åka till Thailand men än har det inte blivit av. Var resan dyr, om jag får fråga...?
Ha det gott, kram!

Lilla jag sa...

Å vad härligt med en resa. Jag skulle också gärna åka till Thailand, har aldrig varit där!

Fröken Fräken sa...

Ja, en resa utomlands skulle kanske muntra upp mig och ta mig ur hösttröttheten..! Har aldrig varit i Thailand, så tyvärr har jag inga tips att komma med. Men man ska väl försöka att undvika de mest turisttäta ställena.. förmodligen kan du få tips från den här bloggen: http://vardagiparadiset.blogspot.com/

Eva / whiskyochchampagne sa...

Härligt med res på g...alltid lika kul att åka iväg !

Ha en härlig helg !
***
KRAAAM EVA

PS ! Tävling hos mig...

Mia sa...

Men vad härligt med en resa till Thailand, mysigt! Nu har ni något att se framemot när vintern blir jobbig :) Och man kan ju inte bli annat än lite avensjuk då man tittar ut genom fönstret idag och möts av blåsigt väder, regn och 5 grader varmt...! Thailand skulle inte sitta helt fel :)

Ha en bra helg. Kram Mia.