tisdag 6 oktober 2009

Bloggbyte? och doftljus

ccc
Inte ofta jag nuförtiden postar två inlägg samma dag! Det gäller att passa på medan tid finns :)
ccc
Funderar hit och dit på att skaffa en blogg där man kan lösenordsskydda vissa inlägg för att kunna vara mer personlig och visa privatare bilder. Tyvärr går det inte att göra här på Blogspot, då måste man lösenordsskydda hela bloggen och det vill jag inte. Det känns också tråkigt att flytta bloggen igen (jag har hunnit byta bloggplats tre gånger sedan -06!). Jag fortsätter fundera... EDIT: kollade in Wordpress, men det visade sig att "Syssla" är ett upptaget användarnamn. Just typiskt! Vad ska jag då hitta på för namn?
ccc
Tråkigt nog har Åhléns lagt ner i Piteå. Jättesynd, för jag gillar verkligen deras sortiment! Och nu kan jag heller inte med lätthet köpa ett nytt ljus med doften Jasmin & citrus (se bild ovan) när den nuvarande brunnit upp. Den doftar helt underbart!
ccc
Nu väntar sängen.
Natti!

3 kommentarer:

Camillasnyahem sa...

Jag har ju bytt till Wordpress just av den anledningen (som du vet) och är jättenöjd! Har tappat lite besökare men det gör mig ingenting, jag bloggar ju för mig själv, mest! :)

Vad synd att Syssla var upptaget, du kanske kan lägga till något litet smidigt i adressen bara.. Hoppas du kommer på något! :)

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja wordpress e suveränt. BYT!! men trist att syssla vad upptaget,men du kommer säkert poå nåt annat. de fina vita krukorna var har du köpt dom? e de riktiga växter i elle ri plast?
kram

Dahlarna sa...

Hej!

Jag har ingen erfarenhet av Wordpress, men det verkar finnas mycket finesser där som inte finns hos blogg.se & blogspot.com.

Det där ljuset måste jag kolla in. Låter verkligen som en härlig doftkombination!

Ha en bra dag! KRAM!