onsdag 14 oktober 2009

Hallen och julaftonsplanerccc
Våran hall är väldigt liten, för att inte säga minimal. Det är inte många kvadrat att spela på. Jag tycker väldigt mycket om vår lägenhet men hallen och köket hade gärna fått vara liiite större! Tänk om man hade kunnat rymma ett litet skåp att stuva undan mössor, vantar och annat i. Det hade varit suveränt.
ccc
Och apropå utrymme, så blev det tal om att vi mest troligt ska ha julen hemma hos oss i år, med sambons släkt. Spännande projekt :) Har redan börjat fundera lite smått hur man ska göra med allt det praktiska - som var vi ska sitta och äta, ställa maten m.m. Köket är ju som sagt inte så stort.
ccc
Har ni bestämt ännu var ni ska fira jul?
Kram, Sofie

6 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Nej, hjälp! Har inte alls börjat fundera än!
Fast sen vi fick tredje barnet och flyttade in i huset så är vi helst hemma hos oss, då är bara pusslet kvar med vilka som kommer hem till oss och vilka tider...

Vilket fint lykthjärta!!

Sofia sa...

I år blir det att åka hem till Norrland och träffa familjen och katterna igen :)

Eva / whiskyochchampagne sa...

Vi firar alltid här hemma och då är de av familjen som vill komma supervälkomna ! Ganska enkelt och skööönt...

***
KRAAAM EVA

www.gottablandat.wordpress.com sa...

spännande med julen! vi har inte bestämt oss än, men de blir nog med mannens föräldrsar eftersom vi var med min familj i florida förra julen.helst hade jag nog velat vara här hemma... men vi får som sagt se vad de blir!
kramkram

Mia sa...

Mysig hall. Snygg tavla.

Vi (hela familjen) blir som alltid hos min äldsta bror och hans familj. Dom bor så mysigt! Nu längtar man faktiskt lite till julen :)

Ha de så bra. Kram Mia.

Susihus sa...

Vi drar med kompisar till Åre och firar jul. Det ska bli så himlans skönt. Ha en härlig dag
Kram