torsdag 29 oktober 2009

Ekorre

c
En sak är säkert och det är jag inte går någon nöd på inredningsprylar. Varje gång jag öppnar mitt "grejskåp" drar jag en tung suck och tänker att en rensning skulle vara på tiden. Men usch vad tråkigt det är att rensa. Och jag har fler grejskåp...
c
Jag är lite utav en ekorre som samlar och samlar och samlar... till absolut ingen nytta. Det tar bara plats. Dessutom lider jag av separationsångest och vill inte göra mig av med något. "Men sätt det i en kartong i förrådet då?" kan man föreslå. Men saken är den att våra förråd är lika fullspäckade med saker som grejskåpen är.
c
c
Ikväll har vi varit och tittat på ett hus. Och inte bara vi, utan ungefär halva stan också. Eftersom vårat "tak" ligger på utgångspriset så ser jag ingen anledning att hoppas på att vi får det men huset var toppenfint. Många förrådsutrymmen dessutom. Vi håller tummarna och hoppas på ett under :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag erkänner - jag är precis likadan!! Samlar på allt och går på loppis och köper mer och älskar mina prylar och kan nästan aldrig göra mig av med nåt!! Alltså, överfullt överallt här med. =)
Lycka till med husköpet - jag håller tummarna! Hälsn Krista

Gårdsromantik sa...

Oj då - du är ju värre ekorre än mig - men jag har ju nyligen flyttat ;-)

Kram Maud

StrandviksVillan sa...

Visst är jag också en liten ekorre, men inte lika "flitig samlare" som dig inte :)
Det är ju bara så störande om man gjort sig av med en grej och så kommer man på om ett halvår att man ska ta fram den och så finns den inte kvar... Fast man trodde att man inte skulle gilla den mer.

Visst kan man väl ha mycket prydnader bara man byter om då och då, så att inte allt står i skåpet jämt.

Ha en fin fredag!

Fröken Fräken sa...

Skönt att någon "öppnar dörrarna" och visar hur det egentligen ser ut! Här fylls det på i skåp och förråd, och visserligen rensas det, men inte i samma omfattning som det fylls på med nya prylar...

Det är inte lätt att hitta hus. Min bror letar bostadsrätt, och priserna är helt sanslösa!!