fredag 6 februari 2009

Snö

Det har snöat rejält de senaste två dygnen, men idag har det avtagit. Någon sa att det handlade om 3-4 dm som nedkommit. Eftersom det också har blåst och därmed drevat så upplevs det som att det har kommit mer.

Jobbar några nätter nu i ett svep. Jag brukar inte vilja ta på mig nätter men som omständigheterna är så passar det just nu bra, som variation. Har jobbat inatt och första natten brukar alltid vara tyngst, men inatt gick det riktigt bra! Däremot har jag bara trott mig sova fyra timmar idag. Har lite svårt för det att sova ut när jag haft ett nattpass. Får försöka vila en stund senare ikväll innan jag far, om jag nu kan tro mig vila.

Trevlig helg!

4 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

oj vad mkt snö nihar!! mysigt!!

SOFIE sa...

Åhh härligt mkt snö :-)
Vilka fina bilder du tar!!!

Har en liten tävling inne hos mig, kika in och var med och tävla om en degskål från GEBERA och Casual Living!

Skönt att det äntligen är fredag!
Kram Sofie

Mari sa...

Vad härligt ni har det, nu slaskar det riktigt här må du tro.
Håller med, första natten är värst, lyckades oxå bara sova 4 timmar men andra natten kom jag nog in i andra andningen eller vad som hände.....fast jobba nätter jämt är nog inte min grej.

Ha en bra jobbarnatt och hoppas du fått sova några timmar till.

kattis sa...

Är så himla avis på all er snö! Här hemma har det kommit lite i natt, och nu skiner solen med otroligt nog. Men det är så tomt så tomt. Igår somnade Tinca in i min famn... Hon har varit dålig länge och nu var det dags... :( Kram