måndag 2 februari 2009

Ikeabesöket

Igår var vi på IKEA och som vanligt kom man inte hem tomhänt. Denna gång hittade jag allt jag skulle ha också! Annars brukar det alltid vara nånting som är slut i lagret som står på inhandlingslistan.

Ända sedan IKEA öppnade i Haparanda har jag fingrat på det vita fårskinnet LUDDE men alltid känt mig för snål för att slå slag i saken. Igår hade som skinnen nedsatta till 279 kr (ord. pris 359 kr) så då kändes det klockrent :) Vilken tur att jag har väntat med att köpa det till igår!

Köpte också fyra stolsdynor i fårskinnsimitation. Dessa dynor heter BERTIL och kostade bara 49 kr/st. Dynorna från Indiska (se här) får fungera som sommardynor till utemöblerna i sommar istället :)

Lite annat följde det med hem också men det kanske jag visar framöver :)

Kram, Sofie

6 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

de där stolsdynorna har jag också sneglat på. superfiiina!

Karin sa...

Snygga och billiga dynor, i like!

Kiksn sa...

Åh vad jag blev kär i fårskinnet! Verkligen supermysigt! Kram Kikan

StrandviksVillan sa...

Jag har ett Ludde-skinn, verkligen mysigt, men inte fullt så luftigt och vitt som ditt längre... Det är mest vår katt som ligger och sover på det :P

Mari sa...

Vill oxå ha Ludde men här var det ordinarie pris igår när vi var på IKEA. Bertil ligger oxå på mina stolar i köket, skönt för gumpen att sitta på. Ska bli kul att se dina andra inköp.
Blev inga större inköp för mej, jo billiga gardiner fast dottern köpte handlade lite mer. Har ju lyckan att bo 5 minuter därifrån med bil....

Kram och ha en bra dag!!

svartataket sa...

vad mycket fint du köpt! Ja ibland ska man ha tur med priset :))