tisdag 13 januari 2009

På hallbordet och trötthet

Lyser med min frånvaro här på bloggen, jobbar som mest. Idag slocknade jag två timmar i sängen efter jobbet. Sov drömlöst och tungt! Inte likt mig, men det var nog behövligt. Är inne i en trött period. Om det är mörkret, järnbrist, sviter av förkylningen eller annat är svårt att säga.

Sitter med en kur silverschampo i håret. Ska strax gå och skölja ur det. Håret har preparerats hårt den senaste tiden. Att gå från brunett till blondin är en lång väg! Närmare bestämt tre starka blonderingar och en mildare (skulle dämpa de orange-gula tonerna). Men jag är snart i mål!

Kram, Sofie

6 kommentarer:

JOanna sa...

Fint det blev med lampan. Vi har lampfoten i svart, köpte den dock till fullpris (visst fyndade du din på rea). Trött ja, tror minsann att det är vintermörkret som kan bidra. Jag är också helt slut. Inte bra då skolarbetet ligger i högar och allt ska avslutas i helgen.

Hoppas att du får ordning på ditt hår, kan tro att det tar sin lilla tid innan det blir som man vill.
Kram Joanna

Iris sa...

Mörkret bidrar nog med en del trötthet tror jag. Är väldigt sugen på vår och ljus nu! Vad fint det var med orkidén i den höga vasen!

kram /iris

kiripiri sa...

Ja det är många som e trötta den här tiden av året.. men det är bara o kämpa på.. vi går mot ljusare tider.. =) Va fint du gjort på hallbordet.. Hade bra!

Kikan sa...

Håll ut, snart kommer våren :) själv tror jag att jag har fått järnbrist så nu är det järnbrustablett som gäller, ganska gott men med en lite metallisk eftersmak :) Kram Kikan

Mari sa...

Visst är det värsta tröttperioden nu man orkar precis jobba.....så jäkla trist.

Men går mot bättre tider iaf alltid någon tröst.....

Kram och ha en bra dag!

matte sa...

Det är en tung tid nu.. men snart kommer ljuset! Och blondes have more fun.. eller hur var det det var ;)
Må så gott.