tisdag 11 maj 2010

Blommor


Foto: © Syssla

Igår fick jag denna fina blombukett av en fin person. Blommorna återuppväckte min lust att fota och jag kommer plötsligt ihåg varför jag tycker det är så roligt att fota. Det är rogivande på något sätt.

Någonstans på vägen denna vinter har jag tappat bort mig själv. Jag har glömt bort vad jag tycker är kul att göra och vad som gör mig glad. Jag har inte ens hängt med att det har blivit maj månad. Jag är kvar i vintermörkret och blir lika förvånad varje kväll jag lägger mig över att det är ljust och att all snö nästan är borta.

Men nu börjar jag känna lite glädjepirr i magen. Knuten i magen börjar lösas upp. En sommar som väntar. Att få jobba på det jobb jag tycker är roligt och där jag trivs och att få träffa alla fina arbetskamrater. Där jag känner mig behövd och får uppskattning. Inget skolarbete som tynger mina axlar och upptar all tid. Att få bada och sola och åka inlines på mina lediga dagar. Båtturer. Doften av nyklippt gräs och blommor. Att få gå i tunna sommarklänningar och barfota. Avslappnande dagar på stugan. Men framförallt en underbar människa som kommit in i mitt liv och gör vardagen så mycket mer betydelsefull.

Jag känner hopp!

5 kommentarer:

Susihus sa...

Va skönt att du känner hopp igen! Sköt om dig
Kram

StrandviksVillan sa...

Blir så glad för din skull!
Fina bilder av ljuvliga blommor.
Ha det bra!
kram

Maria sa...

Vad skönt att du känner så, man blev riktigt glad då man läste detta inlägg, glad för din skull! Ja nu längtar man verkligen efter sommaren och allt den bjuder på, och så är det ju så härligt att våren är här :-) Det gör en extra pigg!

Vilka fina bilder du tagit.

Kram Maria.

Lilla jag sa...

Underbar känsla när man känner ur att man börja vakna ur sitt eget ide. Njut fullt ut :)

Alexandra sa...

Vad härligt att läsa att du mår bra och att du har hittat pirret.Jättefina bilder,du ska inte sluta fota.Kraaamm!!