söndag 10 januari 2010

Koppar och plugg


c
En ny favoritkopp, eller rättare sagt fyra stycken, har letat sig hem till oss. Vackert skirt mönster och lite ojämn form på dem. De finns hos Åhléns.
c
Idag är det 7 dagar kvar tills vi åker två veckor utomlands (Krabi, Thailand) och det ska bli så skönt! Men före jag börjar längta alltför mycket ska jag skriva en salstenta (imorgon) och lämna in en uppsats (före vi åker, dvs nästa söndag).

Foton: (c) Sofie/Syssla

5 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Jättefina....å som man saknar Åhlens! Måste nog till luleå å kika vad dom har!

Så skönt att få dra utomlands!!

Nä, nu ska jag dra ner på stan. Kolla på det lilla utbudet som finns o sakna Åhlens.

Kram på dig!

Camillasnyahem sa...

Då sitter du som jag, med näsan nere i skolböckerna just nu? :) Men vilken morot att få åka till Thailand! Själv ska jag åka till Borås, nästan samma? HAHA! :) Lycka till! Kram

Kairn sa...

Fina koppar - Åhlens har så himla mkt fint. Måste kika in där nån dag och kolla om de fått in vårnyheter.

Vad underbart det låter med Thailand. Vi funderar på att åka dit nästa år i januari.

Fröken Fräken sa...

Nu vill jag ju också åka utomlands till solen!!! Två dagars jobb och man är redo för semester igen :-D Det kommer att bli en lååååång vinter känner jag!
Fina muggar, jag vill också hitta nya themuggar som passar mig, men jag hittar inga som är vida men samtidigt inte så höga.

Maria sa...

Dom där muggarna har jag fingrat på då jag varit på Åhlens, men aldrig köpt dom. Tycker dom är så fina. Får köpa dom nästa gång man gör ett besök där :-) Säkert jättegoda att dricka kaffe och te ur.

Åh så härligt med en resa till värmen och Thailand, inte nå avensjuk :-) Har aldrig varit där men en utav mina bröder och hans familj var där i 3 veckor 2008, och dom trivdes kanonbra. Man blev ju väldigt sugen på att åka dit själv då man satt och hörde på deras resberättelse och såg alla fina kort. Hoppas ni får en jättetrevlig semester. Ser framemot en uppdatering här på bloggen sen :-)

Kram Maria.