lördag 21 november 2009

Rött i köket


De senaste kvällarna när jag har varit ute och promenerat har jag märkt att fler och fler fått upp ljusstakar i fönstrena. Jag tycker fortfarande det känns lite för tidigt för stakar och stjärnor men visst har jag också börjat smygpynta litegrann...
c
Köket får fler och fler röda detaljer (ljuslyktorna + skålen på bordet kommer från Indiska). Som jag tidigare nämnt ska det upp julröda trådgardiner i fönstrena till advent. Vad det blir för belysning i fönstrena har jag inte bestämt ännu.
c
Julen här hemma kommer gå i rött, vitt och grått. Vilka färger har ni till jul?
c
Idag är det två veckor sedan jag slutade snusa och jag har klarat det bra, inte fuskat en enda gång :)
c
Trevlig helg! (Ps. tusen tack för alla fina kommentarer angående tapetseringen, det värmer!)

8 kommentarer:

Anna sa...

Ni har så mysigt och fint i ert kök. Jag gillar de röda detaljerna massor :-) Vad duktig du är som hållit upp så länge!! Du är en bra förebild som jag borde ta efter... Kram Anna

AnCa sa...

Så läckert med de röda färgklickarna!!! Här har inte smygit fram nåt pynt än, men nästa vecka så måste jag nog ner i källaren o rota jullådorna... Hoppade över det röda förra året och höll mig till vitt o silver, men i år blir det nog lite rött igen.

Kramis // AnCa

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Vilket vackert kök! Vilsamt och harmoniskt och väldigt fint med de röda färgklickarna som pricken över i! Gillade verkligen tapeten.

Gå gärna in på min blogg och tävla om söta, handgjorda tomtar!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

såååå fint!! wow duktig du e med snusandet!! du får köpa dig nåt fiiint som motivation att aldrig börja igen>!! jag försöker hålla julen i vitt silver och rött.. men med daguisbarn kanb man få alla färger p¨å pynt o julgranssaker ;-)

Pysselprinsessan sa...

Härligt med rött! Och superfin ny tapet!
Kramar

HUSnrNIO sa...

Så mysigt, lugnt och stilrent du har det. Bra jobbat med snusslutningen. Trevlig kväll!

Fröken Fräken sa...

Mina grannar mittemot verkar höra till dem som redan tagit fram julbelysningen! Själv ser jag fram emot att hänga upp pappstjärnorna! Mysigt med dina röda glimtar!

Kul att du gillade mina jultips, jag hoppas hinna med ett gäng innan julen är här :-) Dock kan jag tänka mig att det kan bli lite svårt att måla en elljusstake, oftast brukar man behöva måla själva plastljusen i vitt också (och det är lite svårt att få bra), för de tenderar att se gula ut när ma målat själva staken i vitt... bara en erfarenhet... ;-)

milla-andante sa...

Så duktig du är som slutat snusa!!! heja heja!!!
Jisses så fint det är och vad lite rött det behövs för en sån förändring! Jättefint!
Kram