måndag 9 november 2009

Promenad och slutsnusat

c
Har just kommit in från en långpromenad med Thelma. Drog med mig kameran för att fotografera lite, tycker det är så vackert när solen skiner så det glittrar på snön!
c
På bild nr. 4 här ovan (längst ner till höger) sitter en ekorre i trädet om man tittar noggrannt. Jag hade världens läge att få en bra närbild men Thelma upptäckte också ekorren och skrämde upp den i trädet. Hade även ett bra fotoläge på en hackspett men även den såg Thelma och hackspetten flög iväg. Med andra ord - Thelma är inte den ultimata fotokollegan...
c


I lördags slutade jag att snusa. Jag har fortfarande hållt mig och det går ganska bra. Då och då får jag il av abstinens (som efter jag druckit kaffe, ätit mat, motionerat o.s.v.) men det går ganska fort över. Humöret hänger på en skör tråd och jag exploderar fort... lättretlig. Tänk att det ska vara så svårt att sluta med ett beroende! Men jag kämpar tappert på. Jag ska bara klara det!
c
I lördags var vi till IKEA. Tänkte visa lite inköp senare. Nu ska jag koka mig lite kaffe :)

2 kommentarer:

Anna sa...

Jättevackra bilder! :-) Vad duktig du är som slutat snusa! Här har du en oklok person som börjat om efter att jag slutade amma och har ännu inte lyckats sluta igen. Fortsätt kämpa! Jag ska också klara det en dag... Kram Anna

Mia sa...

Håller med, jättevackra naturbilder. Gillar den första bilden skarpt, den skulle man kunna ha som tavla. Härligt att ni har fått snö, här har det snöat idag men nu är det bara slask ute och snön borta. Typiskt! Duktig du är som slutat snusa, hoppas att du klarar av det, men de tror jag! Kämpa på.