tisdag 14 april 2009

Uteplatsen och pyssel

cccc
ccc
cccc
Foton: (c) Sofie/Syssla

Mina höstblommor som jag satte i krukorna i höstas har fått stå ute hela vintern. Märkligt nog står sig fortfarande en av ljungen. Den måste ha hamnat i perfekt läge mellan lä och samtidigt fått lite snö på sig som funkat som bevattning. De andra blommorna har inte haft lika tur.

Längtar tills man får fylla krukorna med färggranna sommarblommor istället...

Idag har jag varit en sväng förbi stans hobbybutik och kom ut med en kasse full av smått och gott. Har så många idéer nu till allt möjligt att huvudet nästan spricker. Väntar också på ett paket från Panduro med diverse pysseltillbehör.
ccc

Nu är det slut på ledigheten för mig och jobbet väntar strax.
ccc

Ha det bra! Kram, Sofie

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, tänk snart är det kanske läge att rensa upp ordentligt på balkongen. Äntligen har diverse grenar från julens pyntningar smält loss, och jag har städat ihop allt i påsar. Nu ska bara påsarna städas bort också...

Vad roligt att du har så många idéer på lager, då kanske man får se några av dem också senare?!

MO sa...

Det ser ju fortfarande fint ut i krukorna, men visst är det kul att plantera lite nytt o fräscht...Jo det har varit en kanonpåsk, superfint väder så man kan inte klaga, själv då??? Kram

Mari sa...

Så härligt att ni oxå börjar se slutet på vintern...tror nog du kan köpa lite penséer iaf om det finns, alltid en början, bara att täcka över på natten.

Hoppas du får utlopp för dina ideér vore ju synd om huvet exploderade ;-)

Ha det så gott!

Maria sa...

Jag har också ljung kvar, men tror att den ser lite risig ut. Tur att man snart kan plantera annat.