tisdag 22 juni 2010

Blått i köket och annat...


Jag är inne i en blå period igen. Sist jag var upp till Happis gick jag in på en av mina favoritbutiker Iittala outlet och kom ut med några fynd, bl a två turkosa Kivilyktor, en blå mini Alvar Aalto-ljushållare (den med ostrukturerad form) och en liten blå Marimekkoskål.

Igår hade jag Mary Kay-party (väldigt trevligt!) och för att pigga upp litegrann i köket plockade jag in Förgätmigej från baksidan och satte i småvaserna. Matchade de blåa inredningsdetaljerna :-)


tavellisten har jag satt 3 Kivilyktor. Det tråkiga är att man nu under sommaren sällan får tillfälle att tända några ljus överhuvudtaget då solen skiner dygnet om. Blir aldrig någon mysstämning...

I övrigt knallar livet på. Jobbar mycket på min personliga utveckling och att försöka finna sätt att stressa av mer och känna harmoni. Att göra saker jag tycker om, att inte ha så höga krav och att uppskatta mig själv. Det låter så enkelt i ord men ack så svårt att praktisera i vardagen...

Från det ena till det andra så har sett ut årets midsommarstass! Ska in till stan och prova den idag. Söt och enkel till ett bra pris...

149 kr, Gina Tricot. Finns i många andra färger också.

Nu ska jag försöka njuta av denna lediga dag och försöka intala mig själv att man inte alltid behöver vara i sysselsättning.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Maria sa...

Vad mysigt du har det i köket nu! Vilken fin midsommarklänning du hittat och till ett kanonpris dessutom :-)

Ja du, de där känner jag igen.. att man ibland måste intala sig sjäkv att man inte alltid behöver vara sysslosatt då man är ledig, men ibland är det svårt :-)

Passar på att önska dig en trevlig midsommar redan nu.

Kram Maria.

Alexandra sa...

Blått är så fint!Jag saknar också att tända ljus på kvällarna.Men är man uppe tillräckligt sent så får man chansen.Önskar dig en trevlig midsommar!