måndag 29 juni 2009

Stugbilder

ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Min lediga helg har tillbringats på stugan (som, om jag inte nämnt det tidigare, ligger här i Piteås fina skärgård). Vilket kanonväder vi har haft! Sol och nästan för varmt. Och det har varit rena rama zoo:et där ute. Renar, havsörnar, en maffig padda, ödlor, stora fiskar nära bryggan (dock inga som ville nappa på mina kast)... som ni säkert vet vid det här laget älskar jag djur och fascineras särskilt av vilda djur!
ccc
Har jobbat inatt och ska ut denna natt också. Tänkte hinna med lite träning idag, man blir verkligen förslöad på sommaren.
ccc
I helgen har det varit den årliga och traditionsenliga Kyrkmarknaden i Öjebyn. Jag har äntligen hittat mig ett fint renskinn till kanonpris! Det har nu intagit sovrumsgolvet. Bilder kommer! Köpte mig även en spikmatta. Har ni provat ligga på en sån? För mig, som har ryggproblem, är det helt suveränt! Jag märker redan skillnad efter några få användningar.
ccc
Nu ska jag sätta mig ute och dricka kaffe och fortsätta läsa Nattfåk som jag påbörjade inatt när jag jobbade. Riktigt bra bok, kan knappt lägga den ifrån mig!
ccc
Kram, Sofie

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga sommarbilder från eran stuga, vilket paradis. Fina bilder på hunden. Och roligt med så många vilda djur som kom på besök :)

Jag har funderat länge på att köpa mig en spikmatta, jag har som du oxå rygg/nackproblem, provade att ligga på en spikmatta hos en vän. Så nu ska jag köpa mig en sådan jag oxå. Till och med så att kiropraktorn som jag varit till flera ggr rekommederade att jag skulle köpa en sådan :)

Ha de så bra! Kram.

Mia sa...

Oj kommentaren från anonym är från mig :)

Lilla jag sa...

Det ser verkligen rogivande ut!

I våran lilla vrå sa...

vilka mysiga bilder.... förutom grodan då ra, blä! kram

Linas inredning sa...

Det ser då verkligen mysigt ut!

Anne, anness sa...

åh, det ser helt underbart ut. Rofyllt och vackert. :)

Karin sa...

Jag har en tävling på min blogg, var med och ha chans att vinna en läcker mössa i barn- eller vuxenstorlek!

Mia sa...

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...
Peace

PS. Härliga bilder, verkligen :)

Susihus sa...

Åh vilka härliga bilder du bjuder på. Va skönt det ser ut. Jag är helt såld på min spikmatta. Har haft sovproblem när jag har mycket att göra och dessutom ryggproblem efter en bilolycka men med denna spikmatta så sover jag som en stock och känner inte av ryggen på det viset alls längre. Det bästa jag har köpt=) Må gott och kram på dig