onsdag 19 november 2008

Tapetprov

För herrejisses många veckor sedan (typ, början av september) beställde jag, som många andra, två gratis tapetprover från Måleributiken. Det kom bara en tapetbit då den andra tapeten visat sig vara slut i lagret.

Egentligen beställde jag tapeterna för att kunna rama in dem men jag blev faktiskt lite sugen på att eventuellt sätta upp "Magnolia" (Cole & Son) i vardagsrummet (är inte helt överens med väv-väggen). Visst är tapeten rätt fin? Lite asiatiska influenser över den.

Men eftersom jag känner lite "mjaaa..." och inte spontant "yes!!" när jag ser den sådär på väggen blir jag tveksam. Dessutom är Magnolia ganska kostsam per rulle och det passar inte riktigt min plånbok. Jag får nog fortsätta drömma!
Kram, Sofie

8 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja tapeter e dyrt, men snygg e den!!
Den där keep calm tavlan e supderduperfiiiin!!

Iris sa...

Den var verkligen jättefin!

Lilla jag sa...

Jag älskar mangolia-tapeten. Den är på önskelistan till framtida husköp, fast jag gillar den blåa varianten bäst!

Sara sa...

Den tapeten har jag trånat efter ett tag, men sätter inte upp den i vår hyresrätt, det blir alldeles för dyrt, om man bara hade kunnat at med den sen när man flyttar igen så.

Annika sa...

Den tapeten är jättefin, men du kan säkert hitta någon du gillar lika mycket till ett lägre pris. Fin tavla! ;) Kram!

Södralycke sa...

Gillar den tapeten skarpt! Min brorsa och hans familj har tapetserat i sin hall med den turkosa varianten, den är verkligen snygg! Fast man måste ju verkligen känna för tapeten man väljer, annars är det kanske risk att man tröttnar snabbt....

Kul att du vill vara med och tävla på min blogg, lycka till!

Kram Johanna

Sandra / Vit design sa...

Jag beställde både den där tapeten och Woods, tycker de är riktigt fina.

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!
Kram Sandra

Angel Samuel sa...

Underbar tapet, har beställt prover där ifrån även jag, tyckte deras sida var något underlig när jag aldrig fick någon bekräftelse på min beställning. Är man beredd att lägga en 50-lapp så är Sandbergs verkligen att rekommendera.

Men igen, helt underbar, hoppas du lät magnolian vinna =)

//Angel