söndag 20 september 2009

Myshelg i Jäkkvik

ccc
ccc
ccc
ccc
Nu känner jag att det får vara nog med bloggpaus, dels för att saker och ting har rett ut sig och dels för att jag saknat bloggen så mycket!
ccc
I helgen har vi varit upp en sväng till Jäkkvik; jag, sambon, mina föräldrar samt brorsan och hans flickvän.
ccc
Vi hade väl inte allra mest tur med vädret men en riktig myshelg blev det ändå. Lördag for vi i sedvanlig ordning över till Junkerdal i Norge (bilderna ovan). Toppen som skymtar på de två översta bilderna heter, om jag inte minns fel, Solvågtind och jag tror att det var den toppen som några Pitebor försökte bestiga i våras men misslyckades pga dåligt väder.
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
Efter Norgeturen stannade vi och grillade någonstans mellan gränsen och Vouggatjålme. Där tittade vi också på gamla fornlämningar. Fascinerande att det finns bevarat! Notera de vackra höstfärgerna :)
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
Avslutningsvis visar jag några bilder från den mysiga stugan som vi hyr genom min pappas jobb. Otrolig utsikt och toppenfräsch! Mycket mer kan man inte begära. (Golvet var nyvaskat när jag knäppte bilderna om ni undrar över fotavtrycken :)
ccc
Hoppas ni också haft en härlig helg!
Kram, Sofie

7 kommentarer:

Camillasnyahem sa...

Vad kul att du är tillbaka, jag tänkte på dig tidigare idag faktiskt! :) Vad skönt att saker och ting är bättre nu, har saknat dina inlägg!

Vilka vackra bilder du bjuder på, vilken oslagbar natur!

Linas inredning sa...

Det verkar ju toppenmysigt! Roligt att du bloggar igen. Ha en fin dag, kram!

Fanny och Marcus sa...

Vad roligt att du är tillbaks och vilka härliga bilder du har tagit i helgen! Hoppas på fler inlägg och bilder snarast =) Även om jag bara är en vanlig bloggerska så uppskattar jag din blogg väldigt mycket, du har varit saknad!
/Fanny

Eva / whiskyochchampagne sa...

Kul att du är tillbaka igen ! Och vilka härliga bilder...det var lääänge sen man var dit upp !

***
KRAAAM EVA

Anna sa...

Vad kul att du är tillbaka här igen! :-) Som vanligt bjuder du på jättevackra bilder. Det verkar som om ni haft en underbar helg. Ha det bra! Kram Anna

Gunnel sa...

Jag ansluter mig till övriga kommentarer och kan bara konstatera hur andlöst vackert det kan vara i fjällen. Inte mycket kan konkurrera när det är som vackrast. Vilken tillgång att kunna åka iväg och få tillgång till en så mysig stuga.
Sköt om varandra
Mormor Gunnel

Mia sa...

Kul att du är tillbaka här i bloggvärlden igen :) Vilka otroligt vackra naturbilder du bjuder oss på, så fint! Låter som en toppenmysig helg.

Ha de bra! Kram Mia.