måndag 29 juni 2009

Stugbilder

ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Min lediga helg har tillbringats på stugan (som, om jag inte nämnt det tidigare, ligger här i Piteås fina skärgård). Vilket kanonväder vi har haft! Sol och nästan för varmt. Och det har varit rena rama zoo:et där ute. Renar, havsörnar, en maffig padda, ödlor, stora fiskar nära bryggan (dock inga som ville nappa på mina kast)... som ni säkert vet vid det här laget älskar jag djur och fascineras särskilt av vilda djur!
ccc
Har jobbat inatt och ska ut denna natt också. Tänkte hinna med lite träning idag, man blir verkligen förslöad på sommaren.
ccc
I helgen har det varit den årliga och traditionsenliga Kyrkmarknaden i Öjebyn. Jag har äntligen hittat mig ett fint renskinn till kanonpris! Det har nu intagit sovrumsgolvet. Bilder kommer! Köpte mig även en spikmatta. Har ni provat ligga på en sån? För mig, som har ryggproblem, är det helt suveränt! Jag märker redan skillnad efter några få användningar.
ccc
Nu ska jag sätta mig ute och dricka kaffe och fortsätta läsa Nattfåk som jag påbörjade inatt när jag jobbade. Riktigt bra bok, kan knappt lägga den ifrån mig!
ccc
Kram, Sofie

tisdag 16 juni 2009

Turkiet

ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
ccc
Foton: (c) Sofie/Syssla
ccc
Kikar in en snabbis här för att visa några härliga bilder från vår underbara semester vi just haft i Alanya! En vecka med sol, värme, bad, god mat, en båttur, mycket shopping, solbränna, partaj och möten med nya människor. Tänk att man kan hinna med så mycket kul på så kort tid! Dessutom med finaste vännen. Vill genast tillbaka :)
ccc
Nu återgår jag till min paus så får vi höras när vi hörs. Tack för alla fina kommentarer i förra inlägget, ni gör mig så glad!
ccc
Sommarkramar till er!

tisdag 2 juni 2009

Bloggpaus

Foto: (c) Sofie/Syssla

Nä, vet ni. Så här less har jag aldrig någonsin känt mig på bloggen och bloggandet. Om inspiration och blogglusten tidigare har varit trytande så är den helt uttorkad och död just nu. Utelivet har börjat och det känns som att jag endast far mellan jobb, träning och att vara utomhus så mycket som möjligt. Dessutom åker jag utomlands på söndag och blir borta en vecka. Efter det börjar sommarviket, heltid ända till i mitten i augusti. Bloggen blir lidande. Så då känns det lägligt med en bloggpaus och så får vi se om jag återkommer imorgon, nästa vecka, om en månad eller längre.
ccc
Ha det bra allesammans! :)
Kram, Sofie