onsdag 19 november 2008

Tapetprov

För herrejisses många veckor sedan (typ, början av september) beställde jag, som många andra, två gratis tapetprover från Måleributiken. Det kom bara en tapetbit då den andra tapeten visat sig vara slut i lagret.

Egentligen beställde jag tapeterna för att kunna rama in dem men jag blev faktiskt lite sugen på att eventuellt sätta upp "Magnolia" (Cole & Son) i vardagsrummet (är inte helt överens med väv-väggen). Visst är tapeten rätt fin? Lite asiatiska influenser över den.

Men eftersom jag känner lite "mjaaa..." och inte spontant "yes!!" när jag ser den sådär på väggen blir jag tveksam. Dessutom är Magnolia ganska kostsam per rulle och det passar inte riktigt min plånbok. Jag får nog fortsätta drömma!
Kram, Sofie

måndag 3 november 2008

Stughelg

Helgen tillbringades på stugan. Lördagen gick i arbetets tecken då jag och mamma bar vass i fyra timmar som högvattnet spolat upp på stugtomten. Lördagen sken även solen och fick frosten på gräset att gnistra och det var härligt frisk och klar luft ute. Älgfärs stekt på murikka över eld smakade extra gott efter dagens slit.